Suicide Squad 3D

Sjarmerende voldsfest med rått soundtrack.

Denne filmen har vært ganske hypet opp før den i det hele tatt kom på kino, spesielt på grunn av Jared Leto sin tolkning av Jokeren. Som regel når noe hypes opp og bygger opp rundt kommersielle konsepter som sørger for å fylle merchandise folka sine lommer, så er det verdt å styre unna. Men Suicide Squad i 3D, bør du absolutt vie tid og penger til denne høsten!

3
Hele gjengen samlet på ett brett. Foto SF Studios

David Ayer leder deg inn i DC Comics sitt univers hvor du møter de verste skurkene som plutselig får en ny sjanse til et lovlydig liv av etterretningsoffiseren Amanda Waller. Hun har nemlig tenkt ut det hun anser som en genial ide. Selv kriminelle og metamennesker har evner som kan benyttes til gode formål, man må bare finne ut hvordan man skal kunne utnytte det best mulig, uten at de kriminelle faller tilbake i gamle mønstre. Når Gotham trues av gamle guder, får hun sjansen til å teste ut teorien sin med de utvalgte: Deadshot, Slipknot, Harley Quinn, Boomerang, Diablo, Killer Croc og Enchantress. Denne viltre gjengen skal ledes av marinejegeren Rick Flag som også har noen personlige interesser han vil ta vare på.

SUICIDE SQUAD
Joel Kinnaman som Rick Flag. Foto: SF Studios

Det mangler ikke på store navn på rollelista i Suicide Squad. I rollen som Deadshot finner du Will Smith, som gjør god figur som livsfarlig snikskytter med hjerte for datteren sin. Jared Leto skremte vettet av alle på sett for han gikk så inn i karakteren som Jokeren, og det er ikke uten grunn. Jeg trodde han kom til å falle igjennom, men han er faktisk helt rå som Jokeren. Den som allikevel imponerer mest er Margot Robbie som spiller Harley Quinn, Jokerens store kjærlighet. Det ser utrolig festlig ut å få leke seg som fullstendig riv ruskende gal slik hun gjør. Harley Quinn som karakter er faktisk mer spennende enn man skulle tro og det hører med at stylingen faktisk er veldig bra også.

Les vår anmeldelse av Batman v Superman: Dawn of Justice.

Dette er tredje filmen i en rekke filmer fra DC Comics sitt univers, med Man of Steel (2013) og Batman v Superman:Dawn of Justice (2016) som startpunkt. Man of steel var ikke helt min greie, men jeg elsket Batman og gleder meg allerede til neste film. Også i Suicide Squad får man hint om de neste filmene som skal komme om Aquaman, Justice League og Wonderwoman. Ben Affleck har også en aldri så liten gjesterolle som Batman.

SUICIDE SQUAD
Margot Robbie ruler som Harley Quinn. Foto: SF Studios

terning5Jeg så filmen i 3D hvilket anbefales sterkt om man skal se den. Du får en veldig god opplevelse og det gleder meg å se at 3D endelig har noe for seg på kino! For å si det rett ut så elsket jeg hvert minutt av denne filmen. Selv når det ble anmassende mot slutten, hvilket jeg egentlig er lite begeistret for i disse formater men det funker her. Jeg har jo selvfølgelig hørt og sett at filmen har fått veldig blandede kritikker, men jeg legger meg i toppsjiktet på terningen rett og slett for at filmen fortjener det. Den har et helhetlig visuelt uttrykk, et killer soundtrack, kult plott basert rundt spennende karakterer. Faktisk var jeg såpass fornøyd at jeg vurderer å gå å se den en gang til på kino!

For å se en haug med klipp fra filmen sjekk her:

Kilde: Kinocheck International

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *