Om Revolt Media

Hei
Så koselig at du har funnet frem til Revolt Media. En blogg som ble startet med store ambisjoner og handlet om alt fra menneskerettigheter til det som foregår i litteraturens verden. Etter litt tid har jeg innsett at det folk har mest behov for og responderer på her på siden er kulturen. Så derfor er det den jeg satser videre på. 
Jeg har ingen bachelorgrad i litteratur eller kritikk, men har en del journalistikk på CV, og der lærte vi jo å skrive om kultur. Det viktige for meg er å formidle hvilken opplevelse jeg fikk av boka eller teaterstykket. Men det betyr ikke at det er noen fasit, det betyr at all kultur oppleves forskjellig og det gir grunnlag for gode diskusjoner.  Derfor deler jeg alt jeg skriver på relevante steder på sosiale medier og er aktiv i diskusjonene som følger av dette. 
Det er en ny og vanskelig tid vi er inne i. Vi trenger kultur og gode opplevelser for å veie opp for alt det vonde som skjer ute i verden. Revolt skal bidra til gode diskusjoner om kulturen og inspirere folk til å prøve ting de kanskje ikke hadde prøvd uten å lese om det. Det er så mye spennende som foregår i kulturNorge. Jeg rekker selvsagt ikke over alt, så jeg tar noen valg basert på hva jeg selv tror jeg liker og får glede av, noe som også preger anmeldelsene. Er det noe jeg tror blir kjedelig eller jeg ikke har utbytte av, velger jeg å bruke tiden på noe annet. 

Jeg håper du har glede av å lese anmeldelser på denne siden og at du kanskje oppdager noe annet enn det du pleier å gå for.

Monica Østbø

E-post: monica@monicaostbo.no

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *