Walt Disneys Fly

Sjarmfortelling om et fly med høydeskrekk, som drømmer om å konkurrere mot de store heltene i luften.

Anmeldt av Anne B.Kalvik

Dusty er en liten åkersprøyter som er redd for høyder, og har en sprø drøm om å bli et racerfly. Når venner og kjente er ferdig med å le av de smågale ideene hans, får han den treningen han trenger av Skipper, et militærfly, og tilslutt kvalifiserer han seg til et jorden-rundt-race. I racet får Dusty både nye venner og nye fiender, og hvem som vinner, det er det nesten skjebnen som avgjør.

Historien er kjent for alle de som har sett Biler – filmene. Den er faktisk nesten pinlig lik, men det gjør ikke noe for det plager absolutt ikke barna. De får en ny helt i Dusty, en ny helt, en ny verden, og en ny historie, så får vi voksne trekke de parallellene til tidligere utgivelser vi vil. Her i huset fenget Fly gutten på fire aller mest.

På orginalspråket er filmen selvfølgelig spekket med kjendisstemmer, Stacy Keach (American History X), Teri Hatcher og Julia Louis-Dreyfus for å nevne noen.

Når en franchise får gjennomslag hos publikum er ikke Disney sen med å lage oppfølgere. Allerede i år kommer Planes 2: Fire & Rescue. I følge imdb.com kommer denne til sommeren, så da er det bare å glede seg! Innertier hos ungene, helt ok for de voksne!

[rating=4]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *