The BonBons – Mama’s Story

I dag slapp sukkersøte The BonBons fra Troms sin første singel på strømmetjenester. Releasefesten blir i Tromsø, på selveste kvinnedagen.

Av Anne B.Kalvik

Det er sjelden ting blir som man har tenkt. Fra vi er små barn blir vi fortalt de mest fantastiske eventyr, som selvfølgelig alltid ender lykkelig. På mange måter har The Bonbons laget sitt eget eventyr siden de startet, og de lykkes i aller høyeste grad. siden de vant Bandwagon 2012 har de jobbet iherdig med både konserter og album.

– Hele plata er spilt inn på gamlemåten på 2 dager. Vi satt i ring, ingen klikk, ingen hodetelefoner, og bare ett take per låt, forklarer sjefsBonBon Kine Yvonne Berntsen. Hun er ikke i tvil om at denne måten å lage musikk på tilfører masse sjarm.

– Om du lytter ordentlig etter kan du til og med høre et par måkeskrik fra utsiden av studio på en av låtene, forteller hun. Videre kan hun informere om at de har lagt minimalt på etter innspilling, kun litt klapping og litt banjo.

The BonBons har med seg stjerneprodusent Ollie Olson på laget, samme mannen som produserte comebacket til Robyn.

I singelen Mama’s Story tar The BonBons opp et tema som vel er kjent for de aller fleste, nemlig forventninger til livet. Det er sjelden at ting blir slik man hadde tenkt seg i utgangspunktet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *