Vi ønsker velkommen til FN-sambandets Ungdomspanel 2014

FN-sambandets ungdomspanel består av seks bloggere mellom 15 og 20 år. Gjennom ett år skal de skrive og komme med sine meninger om FN og internasjonale forhold.

I tillegg vil Ungdomspanelet holde kontakt med FN-sambandets seks distriktskontorer, noe som gjør at vi også får høre fra dem i lokalaviser og på møter rundt om i landet gjennom året.

– I år skal vi blogge og skrive innlegg om ting som opptar oss på internasjonalt basis. Dette kan være alt fra likestilling til utdanning, skriver Fawi Warsame på Ungdomspanelets blogg.

FN-sambandets Ungdomspanel 2014 består av Charlotte Wahedi fra Notodden, Marius Brun Hansen fra Harstad, Massoma Jurmy fra Førde, Fawzi Warsame fra Oslo, Fredrik Methi fra Haugesund og Nora Eklo fra Trondheim.

– For oss seks betyr det nye utfordringer og nye interessante debatter, og vi vil gjerne ha deg med! Vi er alle spent og gleder oss til å skrive forhåpentligvis interessante innlegg, og samtidig håper vi at du kommer til å like bloggen vår og  involverer deg i de viktige debattene.

Nora Eklo fra Trondheim publiserte det nye Ungdomspanelets første blogginnlegg, der hun tok opp Barnekonvensjonen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *