Star wars: Clone Wars, sesong 5

Clone Wars er det som skjer mellom Star Wars episode 2 og 3. Revolt har sett den femte sesongen på dvd. 

Anmeldt av Anne B.Kalvik

Clone Wars leker med historiene fra Star Wars-universet på en god måte. Den er tro mot den originale historien ved å ikke inkludere mange av de originale figurene (bare slapp av, Yoda er med), og i stedet skape nye, som tøffe tiger/jente/jedi Ahsoka Tano. Anakin Skywalker, Darth Maul og flere gamle kjente er selvfølgelig med, men denne sesongen hviler tungt på Tano og hennes liv.

Verdt å nevne at David Tennant (Doctor Who) har stemmen til Huyang, en droide Ahsoka Tano treffer når hun skal lære en gruppe younglings å lage sin første lyssabel. Man ser også i Clone Wars at sithen Darth Maul har flere lag. Han er ikke bare en skummel badass, han har familiekonflikter! Ville aldri trodd det når jeg så The Phantom Menace for første gang.

clone-wars-season-5

Jeg har ikke sett Clone Wars slavisk fra første episode, men har sett en episode her og der. Serien er imponerende, ettersom den har gjort Star Wars klart for et helt nytt publikum. Dette er både spennende og barne-tv på en gang, og det er perfekt for barn i storskolen/første året på ungdomsskolen, men mamma og pappa som vokste opp med Star Wars kan også kose seg med Clone Wars. Konklusjonen må bli at Clone Wars fortjener merkelappen “familieunderholdning”.

[rating=4]

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *