Høstens viktigste konsert?

Frelsesarmeen, Kirkens Bymisjon, Kirkens Nødhjelp, Oslo Bispedømme og HjerteRom inviterer til støttekonsert for tilreisende rom i Oslo domkirke 9. oktober kl. 19.00.

– Vi ønsker å arrangere en konsert der byens befolkning kan få møte og oppleve en rik musikktradisjon. Vi tror at dette kommer til å bli en spennende kveld med flotte musikere, både norske og rumenske, sier Knut Haugsvær, leder for Frelsesarmeens rusomsorg.

Musikalsk reise

– I domkirken blir det først og fremst god musikk. Det blir virkelig en konsert det er verdt å få med seg og kanskje en av høstens viktigste konserter, sier Haugsvær.

Artistene som stiller opp er Solfrid Molland, Valentin og Gheorghe Valentin, Elias Akselsen, Kristina Wøhni, Stian Carstensen, Hot Club de Norvège og Trond Granlund. I tillegg til spennende artister deltar biskop Ole Christian Kvarme, ordfører Fabian Stang og generalsekretær i Kirkens Bymisjon, Sturla Stålsett med appeller.

Hjelp i eget hjemland

Overskuddet fra konserten går til Kirkens Nødhjelp og Frelsesarmeens arbeid blant romfolk i Romania. Haugsvær understreker viktigheten av å hjelpe tilreisende rom i sitt hjemland.

– Vi tror løsningen ligger i skole, utdannelse og arbeid i Romania. Med enkle støttende programmer, holdningsskapende arbeid i samfunnet, tålmodighet og vennlighet, tror vi på en fremtid for dem. Vi må mobilisere slik at barna ikke blir morgendagens tiggere som reiser til Norge, men de som skal bygge et godt og trygt samfunn i Romania. For seg selv og sine barn igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *