fbpx

Guns N´ Roses – verdens beste hard-rockband kommer til Norge

Alle som setter pris på god musikk har det amerikanske bandet Guns N´ Roses svært høyt opp på favorittlisten. Nå får du muligheten til å oppleve dem live på Valle Hovin, en arena som har tatt imot mange av verdens aller største rockeband de siste 30 årene. Inkludert AC/DC, Bryan Adams, Dire Straits, Iron Maiden, Metallica, The Rolling Stones, U2, Bruce Springsteen og popkongen Michael Jackson.

Konserten med Guns N´ Roses går av stabelen 19 juli, og kommer til å bli ett av de mest uforglemmelige konsertøyeblikkene i 2018. Med en kapasitet på over 40.000 er det ingen tvil om at taket kommer til å løfte seg når Axl Rose, Duff McKagan, Slash, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer og Melissa Reese går på scenen.

Veien til suksess

Det amerikanske bandet ble stiftet i 1985 i Los Angeles og hadde sin storhetstid på slutten av 1980- og starten av 1990-tallet. Du har uten tvil hørt deres tidløse låter ljome over radioen eller musikkanlegget på fest. Noen av deres absolutt mest kjente sanger inkluderer ´Sweet Child of Mine´, ´Welcome to the Jungle´, ´Paradise City´ og ´November Rain´.

Gjennom årene har det vært mye interne konflikter og samarbeidsproblemer, men bandet har klart å beholde den unike og fantastiske musikkstilen, hard rock. Da bandet ble stiftet i 1985 besto medlemmene av Axl Rose på vokal, Tracii Guns, Izzy Stradlin, Ole Beich (som tidlig ble byttet ut med Duff McKagan) og trommeslageren Rob Gardner.

Rob Gardner og Tracii Guns dukket ikke opp på noen av de første konsertene, og Axl Rose rekrutterte derfor gitaristen Saul Hudson, bedre kjent som ´Slash´ (gitar), og trommeslageren Steven Adler. Dette skulle egentlig være en midlertidig løsning, men i begynnelsen av 1986 ble begge faste medlemmer. Gjennom årene har det vært en del omrokkeringer i bandet, og det er i dag kun Axl Rose som har vært med på reisen helt fra starten i 1985.

Europaturnè 2018: Not In This Lifetime Tour           

Det er ikke kun Oslo som er stoppested i den enorme Europaturneen som bandet har lagt ut på. ´Not In This Lifetime Tour´ ble sparket igang 27. juli 2017 i byen St. Louis i Missouri. I løpet av dette året gjennomførte bandet hundrevis av konserter over hele verden, inkludert Nord Amerika, Sør Amerika, Asia og Europa. Den første delen av europaturneen solgte over 1 million billetter, og var fjorårets mest vellykkede turnè.

Sommeren 2018 er det klart for å gjenerobre Europa, hvor andre del av turneen starter 3 juni på Olympiastadion i Berlin. Deretter går turen videre til blant annet Danmark, England, Italia, Frankrike og Spania. Totalt skal Guns N´ Roses gjennomføre 13 stadionshow i Europa i tillegg til å headline flere store festivaler, deriblant Download Festival i UK, Paris og Madrid. 19. juli braker det løs i Oslo, når det er Valle Hovin som skal fylles til randen av rockeglade entusiaster.

Lad opp til festen           

Det er fortsatt ett par måneder til før Guns N´ Roses står på scenen i Oslo, men om du ikke klarer å vente er det mange gode muligheter for å lade opp til festen. Du kan blant annet klikke deg inn på bandets nettside og se om du finner en ny t-skjorte eller genser som du kan ha på deg under konserten.

Liker du rock og spill, har vi det perfekte spillet for deg. Den svenske spilleverandøren Net Entertainment feiret 20 år med innovasjon i 2016 og lanserte i den anledning ikke èn, men hele tre rocke-spilleautomater: Guns N´ Roses, Jimi Hendrix og Motörhead-fans vår virkelig gåsehud når de spinner hjulene på disse automatene. Her settes stemningen helt fra starten med forrykende musikk, lydeffekter og fantastiske funksjoner.

Hold på hatten og datoen

Har du lenge hatt en drøm om å se ett av verdens aller beste rockeband live? Her har du muligheten, Guns N´ Roses reiser rundt i hele Europa sommeren 2018, hvor deres nest siste stoppested er Oslo. Vær rask og sikre deg billetter til årets hard rock-opplevelse! Kanskje du til og med klarer å fange trommestikkene til Frank Ferrer!

 

 

 

Blogglistenhits

Leave a comment

Your email address will not be published.


*