Om Revolt Media

Velkommen til Revolt Media Norge sitt nettmagasin Revolt!

Revolt er et helt nystartet konsept som ble etablert av Jessica Ryan i September 2013. Målet er et nettmagasin som har fokus på bistand og menneskerettigheter over hele verden, også Norge. Ja, for verden kan være et ordentlig stygt sted. Vi som bor i Norge er heldige som ble født akkurat her, det er jo faktisk bare tilfeldigheter som har bestemt hvilket livsgrunnlag vi ble født med.

Men verden kan også være et vakkert sted, med gode opplevelser som gir glede. Derfor skal vi ha et kulturelt pusterom, der vi presenterer ting fra kulturlivet. Være seg teater, musikk, film, kunst eller litteratur, alt er med å å gi oss et pusterom i hverdagen.

Vi er en gjeng engasjerte kvinner som alle tror at man selv må være den endring man ønsker i verden. Derfor vil en prosentandel av inntektene gå til en organisasjon som vi kommer til å starte. Disse midlene skal gå til små direkte bistandsprosjekter som ikke får støtte i fra staten til å drive sine prosjekter. Prosjektene skal ha som formål at mottagerne blir selvstendige og selvhjulpne. Det vil også gis midler til journalister og bloggere over hele verden som jages fordi de benytter seg av sin ytringsfrihet.

Revolt er politisk og religiøst uavhengig og drives i henhold til Vær Varsom Plakaten.

Ansvarlig redaktør: Jessica Ryan, jryan@revoltmedia.no

Nettredaktør: Lene Reinskau, lreinskau@revoltmedia.no

Kulturredaktør: Maria Ludvigsen, mludvigsen@revoltmedia.no

 

Noen av våre bidragsytere på forskjellige områder er Reneé Michelle PaulsenAnne B. Kalvik og AnnChristin Kristensen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *